seo hizmeti

seo hizmeti

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

عضویت سریع
نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور

تبادل لینک هوشمند






چت باکس


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آخرین نظرات کاربران

seo hizmeti

SEO, bir web sitesinin Google, Yandex ve bing gibi arama motorları üzerindeki sonuçlarını iyileştirmeye yönelik çalışmaların bütününe denir. Arama motoru optimizasyonu yaparken birçok teknik detayı dikkate alarak sizlere bu SEO hizmeti sunar. Çalışmalarımız arama motoru robotlarına yönelik değil, kullanıcı deneyimi esaslı çalışmalar içerir.

SEO Nedir?

SEO bir web sitesinin arama motorlarında ilk sayfaya çıkması için yapılan çalışmalara denir. Her marka yeni müşteri edinimi için birden fazla trafik kanalları üzerinden çalışmalar yapar. SEO da bu trafik kanallarından sadece bir tanesidir. Profesyonel SEO Uzmanlarımız tarafından yapılacak çalışmalar ile birlikte potansiyel müşterilerinizi yakalayabileceğiniz bir trafik akışı olur.

SEO Neden Önemlidir?

Dijital pazarlama sektörünün temelini oluşturmak için SEO çalışması yapmak artık zorunlu hale gelmiştir. Gerek tasarımsal gerekse teknik açıdan yapılacak olan iyileştirmeler firmaların büyümesinde önemli rol oynayacaktır. Pazarlama bünyesinde birçok farklı strateji günümüzde kullanılmaktadır. Ancak bu stratejilerin farklı dalları bulunmaktadır. Bu noktada SEO çalışması, dijital pazarlama stratejilerinin en başında gelmektedir.

Peki SEO neden önemlidir? Dijital platformlarda yer alan rekabet aslında SEO’nun ne kadar önemli olduğunu bizlere göstermektedir. İlerleyen ve gelişen teknoloji ile beraber e-ticaret ve sanal alışverişlerin artmasıyla iyileştirme çalışmaları artık bir şart haline gelmiştir. Bir pazarlama müdürünün pazar yeri arayışı , distribütör, marka bilinirliğini arttırma ihtiyacı ve artan reklam maliyetleri SEO’ nun önemini giderek arttırmaktadır.

Ayrıca diğer reklam türlerine göre SEO hizmeti daha ölçümlenebilir ve hedefi olan bir çalışmadır. Örneğin televizyonda verilen bir reklamın ne kadar dönüşüm getirdiğini bilmeniz mümkün değildir. Ancak SEO hizmetinde yapılan çalışmanın ne kadar satışına dönüştüğünü, gelen ziyaretçi sayısını ve kullanıcıların site içerisinde ne kadar süre kaldığını analiz edebilirsiniz. Ölçümleyebileceğiniz metrikler:

Google üzerinden gelen kullanıcı ne kadar süre sitede kaldı?

Çalışma yapılan kelimeler üzerinden ne kadar trafik geldi?

Çalışma yapılan kelimelerin ortalama konumları nedir?

SEO çalışması sonucunda site hızı ortalaması Gelen ziyaretçinin dönüşüm oluşturup oluşturmadığına dair ölçümleri yapabilirsiniz.




می پسندم نمی پسندم
نویسنده : |
تاریخ : جمعه 23 دی 1401 ساعت : 19:53
بازدید : 1439

مطالب مرتبط

    نظرات

    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه: